Nieuws
Studentenvereniging Vis Vitalis viert 40-jarig bestaan

Artikel van de website: dedrontenaar.nl

DRONTEN - Studentenvereniging Vis Vitalis uit Dronten viert vanaf aankomende vrijdag haar 40-jarig bestaan. De start van een week vol lustrumactiviteiten is een reünie voor oud-leden.

Vis Vitalis is een een christelijke studentenvereniging die van alles organiseert. De vriendengroep houdt bijbelstudies, feesten, reizen en andere activiteiten. “Maar het belangrijkste is de onderlinge gezelligheid”, meldt de club. “Ook zetten we ons in voor goede doelen, zoals de stichting Present, en helpen we mee bij acties van de voedselbank.”

De coronaperiode was voor de studentenvereniging uit Dronten niet makkelijk, maar toch heeft het die fase overleefd. Aanstaande donderdag bestaat Vis Vitalis officieel 40 jaar en in de daaropvolgende dagen wordt dat gevierd. “We zijn God dankbaar voor de jaren die achter ons liggen en hopen nog vele jaren kleur te geven aan het studentenleven in Dronten!”


Gepost op 25 november 2022


Tickets amicaal feest

Woensdag 23 november organiseerd Vis Vitalis een amicaal feest. Binnenkort wordt er een link gedeeld voor de verkoop van tickets.

Gepost op 29 oktober 2022


Nieuwe Website Vis Vitalis

In oktober 2022 is de nieuwe website van Vis Vitalis online gegaan. Nick Geertsema heeft de webiste ontworpen en online gezet. Vis Vitalis wil Nick bedanken voor zijn bijdrage. Ook kan Vis Vitalis genieten van een nieuw e-mail en cloud systeem. Binnenkort is het ook mogelijk om gebruik te maken van de pagina foto's en kunnen er weer wist-u-datjes geüpload worden. De pagina's besturen en disputen moeten nog bijgewerkt worden.

Gepost op 29 oktober 2022